Recent blog posts:

Kaikki mitä rakastin


Kaikki mitä rakastin -blogin idea on yksinkertaisesti kaunis. Eeva kertoo päivittäin lukijoilleen asioista joita on sen päivän aikana rakastanut. Ja vähän tai paljon muutakin. Olin niin ihastunut Eevan ideaan että aloin ihan tietoisesti miettiä asioita joita itse päivän aikana rakastan. Kun oikein ajattelee, niitä löytyy joka päivästä! En olisi arvannut. Ehkä positiivinen ajatusharjoitus on minulle ihan paikallaan. Tänään löysin vahingossa kirjeen, jonka olin yli kymmenen vuotta saanut Intian Siurista, West Bengalista. Sen oli minulle kirjoittanut yli 80-vuotias puolisokea kirurgi johon olin matkoillani tutustunut - eräs vaikuttavimmista ihmisistä, jonka olen koskaan tavannut. Häntä ei enää ole, mutta tunsin että hän oli lähelläni kun uudelleen ja uudelleen luin hänen pitkää käsinkirjoitettua kirjettään, jossa hän kutsui minua lapsekseen ja kertoi että hänen luonaan minulla on aina koti jos sellaista tarvitsen. Tänään rakastan elämääni, joka on antanut minun kohdata niin uskomattomia ja hienoja ihmisiä. Hassua elämää, joka kesken ankean siivuosrumban muistuttaa siitä mistä oikeasti on kyse.

 Kuva ei liity aiheeseen millään tavalla, paitsi että siinäkin olen onnellinen.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published